Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Ένας παπαγάλος εξαιρετικά φλύαρος και αποκαλυπτικός!


Ο Ζίγκι, δεν είναι ένας συνηθισμένος παπαγάλος. Σήμερα είναι ο ήρωας δημοσιευμάτων πολλών εφημερίδων ταμπλόιντ στη Βρετανία, καθώς η φλυαρία του έγινε η αιτία για να χωρίσει το ζευγάρι που τον είχε στην κατοχή του.
Η κυρία του η Σούζι Κόλινς, 25 χρόνων, είχε ερωτική σχέση με ένα παλιό της συνάδελφο τον Γκάρι, και ήλπιζε να την κρατήσει κρυφή αλλά ο παπαγάλος δεν της έκανε το χατίρι.
Ο Ζίγκι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, είχε μάθε να επαναλαμβάνει διάφορους ήχους, αλλά μετά από τις συνεχείς κλήσεις στο κινητό της Σούζι του "Γκάρι" και την απάντηση που έδινε η κυρία του όταν χτυπούσε το θυροτηλέφωνο, ο παπαγάλος αποστήθισε την έκφραση "Γεια σου Γκάρι" αλλά και την έκφραση "Σ' αγαπώ Γκάρι" που φαίνεται πως επαναλάμβανε συχνά η Σούζι.
" Βλέπαμε τηλεόραση όταν ο Ζίγκι, άρχισε να επαναλαμβάνει την έκφραση "Σ' αγαπώ Γκάρι" προσπαθώντας να μιμηθεί τη φωνή της Σούζι. Αρχικά γέλασα, αλλά όταν κοίταξα τη Σούζι, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί είχε κοκκινίσει σαν τομάτα και στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα" δήλωσε ο πρώην μνηστήρας της Σούζι, Κρις Τέιλορ, 30 χρόνων προγραμματιστής από το Λιντς.
Η Σούζι δεν άργησε να παραδεχθεί ότι είχε ερωτική σχέση τους τελευταίους τέσσερις μήνες με τον Γκάρι. Ο Κρις χώρισε με τη Σούζι, αλλά αναγκάσθηκε να χαρίσει και τον παπαγάλο ο οποίος δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει το όνομα του Γκάρι.

Το Βρήκα εδώ

3 σχόλια:

  1. Πολυ μαρτυριάρης ο Ζίγκι... Γι αυτο προτιμότερο ενα ενυδρείο με ψαρακια που βλέπουν αλλα ... δεν μιλάνε ! ! !

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμμμμ!
    Μάλλον έχεις δίκιο Αρη!...
    Θα το κοιτάξω το θέμα!.....
    Ευχαριστώ που ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tόπε,τόπε ο παπαγάλος το λέει και το τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που ήρθατε και αφήσατε το σχόλιό σας!
Σχόλια ΑΝΩΝΥΜΑ ή ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ θα διαγράφονται.