Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Άγρια χάδια!!!!


Άγρια χάδια!!!!


Αυτός ο Φύλακας έχει προσληφθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη της λαθροθηρίας γύρω από την περιοχή καταφύγιο της άγριας ζωής Lanseria, στη Νότια Αφρική. Ο τρόπος που αλληλεπιδρά με τα ζώα αυτά είναι εκπληκτικός! Τα λιοντάρια φαίνονται να ξέρουν ότι είναι εκεί για την προστασία τους και είναι προφανές ότι τον εμπιστεύονται.. Οι Ύαινες είναι συνήθως απρόσιτες και μπορεί να γίνουν πολύ άγριες. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες στο ποτάμι – είναι καταπληκτικό επειδή στα λιοντάρια δεν αρέσει καθόλου το νερό.



Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που ακόμα διατηρούν την θεώρηση ότι τα ζώα (ζω-ον) δεν έχουν νοημοσύνη ή δεν αντιλαμβάνονται τις δονήσεις της αγάπης ή δεν αναγνωρίζουν αυτόν που τα αγαπά και τους προσφέρει τροφή και χάδια.





Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!!! που βαθμολογήσατε!...

4 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικό και συνάμα τρυφερό...δεν μπορώ όμως να μην πώ: χαρά στο κουράγιο του ανθρώπου,που μπόρεσε να έχει αυτή τη σχέση!

    Καλό Σ/Κ καλή μου EVA F.

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπήκα στον Κήπο της Εδεμ
    και άξιζε τον κόπο
    φαίνεται οι αγγέλοι του
    ζούνε σε άλλο τόπο.

    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι δυνατόν !!!!

    Πως να μη σκεφτεί κανείς και να μην διερωτηθεί:

    Καλά τόσο ανήμερο θηρίο είναι ο άνθρωπος που να μπορεί να γητεύει τ' άγρια θηρία και να μην μπορεί να ελέγχει τον κακό εαυτό του ;;;;

    Μυστήρια πράγματα.

    Μπράβο βρε Ευάκι που μπορείς με μιαν εικόνα να μας βάζεις στην επώδυνη διαδικασία της σκέψης.
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ πόσο τον ζηλεύω! Πολύ θα μου άρεσε να κάνω αυτή τη δουλειά! Όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ζώα είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Σε κανονικά ζώα εννοώ, όχι από τα άλλα, τα ανθρώπινα...
    Ευούλα μου δες για την εκδήλωση την Κυριακή, θα χαρώ πολύ να έρθεις και να σε ξαναδώ! Θα τα πούμε και στο τηλέφωνο, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που ήρθατε και αφήσατε το σχόλιό σας!
Σχόλια ΑΝΩΝΥΜΑ ή ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ θα διαγράφονται.